Text zilnic

1 ianuarie 2012

Promisiune de anul nou

" Poate o femeie sa uite copilul pe care-l alapteaza , si sa n-aiba mila de rodul pantecelui ei ? Dar chiar daca l-ar uita , totusi Eu nu te voi uita cu nici un chip . "
Isaia 49:15

Ce glorioasa este promisiunea din versetul de acesta ! Chiar daca mamele vor ajunge in situatii in care sa-si uite copiii , totusi Dumnezeu nu ne va uita cu nici un chip . S-ar putea gasi cuvinte mai potrivite decat acestea , acum la inceput de an ?
Pasim cu totii pe un drum necunoscut ! Ce bine ca avem o asfel de promisiune divina !


Promisiunile lui Dumnezeu ne fac plini de incredere . Asigurarea ca nu vom fi uitati , ne face sa nu mai fim atat de framantati si de ingrijorati .
Dumnezeu , care se ingrijeste de pasarile cerului , de iarba campului si de animale , ne va purta si noua de grija in acest an 2012 . El nu a uitat de Ilie cand era flamand in pustie , ci i-a trimis hrana prin corbi . Fptul ca nu vom fi uitati inseamna de fapt ca suntem paziti in permanenta de Dumnezeu .
Daca nu am avea asfel de promisiuni divine , am fi asemenea unui vapor fara busola pe marea involburata .


Dar tu , draga cititorule , ai aceasta promisiune ca El iti va purta de grija ! Fii un Crestin 100% in anul 2012 si Domnul iti va da tot ceea ce iti vei dori .
Fii binecuvantat !

Niciun comentariu: